• Öppettider Vemdalen By (Huvudbutiken): Alla dagar 9-18

Kläder och utrustning
för aktivt friluftsliv

Hos oss på Ekbergs Fiske & Fritid hittar du allt du behöver inom fritid och outdoor. Vi har alla produkterna för dig som tycker om att vara aktiv utomhus!

Allt för utflykten! 

Ekbergs är en fristående friluftsbutik, med ett helt unikt sortiment av friluftsprodukter med fritidskläder, kängor, rygg­säckar & tält.

Med passion för naturen

Genom att erbjuda noga utvalda produkter, kan du vara säker på att hitta det absolut bästa inom fritid och outdoor hos oss. 

Vi på Ekbergs har ett brett sortiment av kläder, skor och stövlar, för såväl vuxen som barn. Med fem generationer inom klädesbranschen, kan vi garantera kunskap, kvalitet och god service.

Kom in i butiken och se vad vi har att erbjuda!

 
Hundtillbehör

Selar, linor, tossor och fler produkter för människans bästa vän.

 

Produkterna du behöver för ett aktivt friluftsliv

Ta trappan upp på vår övervåning. Där finner du allt för jakten eller ditt friluftsäventyr – tält, ryggsäckar och Trangia- kök.

Hos oss på Ekbergs hittar du alla nödvändiga friluftstillbehör.

Fjällräven Keb byxa
Patagonia

Hållbara kläder med det lilla extra. 

 
 
Lacrosse Alphaburly Pro
In Sweden we call it a kick!

Sparkar med höj- & sänkbara handtag och plastmedar för lätt åkning i snö.
Ihopfällbar för enkel transport & förvaring.
 

Ryggsäckar från Fjällräven

Ryggsäckar för både små och stora äventyr.

 
 

Graninge Bred

En av Graninges signaturkängor, tillverkad i klassisk originaldesign. Kängan är varmfodrad med 100% ull och den är tillverkad i slitstarkt läder. Den håller dina fötter behagligt varma och torra tack vare Aquastops kraftigt vattenavvisande membran som andas och isoleringsmaterialet PrimaLoft® som garanterar köldtålighet ner till minus 20 grader. Yttersulan i gummi isolerar effektivt mot markkyla och ger ett stabilt grepp på underlaget.

 

 
Dobsom Narvik - Den perfekta överdragsbyxan!

Fodrad byxa med hellånga delbara dragkedjor i sidan som gör byxan lätt att ta av och på. Stretchigt material. Finns både till dam & herr.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB